Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Csík-koncert a Lovardában

2008.11.20

Az elmúlt hónapokban volt szerencsém több Csík-koncertet is meghallgatni. Pontosabban végig tapsolni s ha kellett közösen énekelni.

Debrecenben két alkalommal, Hajdúszoboszlón és Siófokon egyszer láttam színpadon a zenekart. Valamennyi alkalommal nagyszerű produkcióval örvendeztették meg a közönséget.

De a november 18-i, debreceni Lovarda beli fellépés mindet felül múlta. Pedig a Civis korzós, vagy a Szeredás jubileumán való fellépésük sem volt gyenge. Nem is szólva a szoboszlói Folk hétvégéről. Siófokon pedig unikálisan, Tankcsapdát játszottak. Igaz ott csak két számot mutattak be.

Szóval a Lovarda. Csík János teljesen elemében volt. Ez a zenekar minden tagját magával ragadta, és a közönség valamennyi poént, minden hanszeres bravúrt azonnal lereagált. Vastaps, virtuóz hangszeres játék, csodálatos dallamok, nagyszerű szólók és kisérő teljesítmények. Az a sok száz népzenebarát, akinek sikerült bejutni a telt házas rendezvényre, fantasztikus zenei élménnyel lett gazdagabb. A "hab a tortán" pedig Lovasi András vendégjátéka volt.Kép 

 

 

 

 

 

 

 

(fotók a Csík honlapról)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.